ASV'33 Logo

Pierre Driessen voorgedragen als Erelid van ASV’33

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 8 januari jl. is Pierre Driessen voorgedragen als Erelid van ASV’33.

Pierre zet zich al tientallen jaren in voor ASV’33. Hij is dagelijks op de Hut om hand en span diensten te verlenen, accommodatiebeheer te doen, indeling voor kleedlokalen en wedstrijden te maken of de administratie in sportlink bij te werken. Iedereen die regelmatig bij ASV’33 komt kent Pierre en kan zien wat hij voor de club betekent.

Kortom Pierre is een echte ASV’er en daarom vond het bestuur het hoog tijd hem als erelid voor te dragen als dank voor zijn inzet en betrokkenheid bij ASV’33. Formeel moet het erelidmaatschap tijdens de algemene ledenvergadering van November 2023 door de leden nog bekrachtigd worden, maar dat zien we als een formaliteit.

We willen Pierre ook via deze weg heel hartelijk danken voor zijn inzet voor ASV’33 en we hopen dit nog vele jaren door te zetten.  Van harte gefeliciteerd met deze benoeming!

Bestuur ASV’33