ASV'33 Logo

Voorkamer Administratie & Advies

Wie ben je?
Ik ben Gerard van Dijk, woon en werk aan de Lieshoutseweg 29

Wat voor bedrijf heb je?
Ik heb een administratie- en adviespraktijk met de naam ‘Voorkamer’ waarin ik ondernemers help met de administratie, met jaarcijfers en advies over allerhande zaken. Wat nodig is, doe ik in of vanuit mijn Voorkamer. Dat kan zijn de gehele boekhouding van je bedrijf of alleen de jaarcijfers en alle belastingaangiftes verzorgen. Met tientallen jaren ervaring kan ik me volop voor mijn klanten inzetten. Waarvoor jij denkt een accountant nodig te hebben, dat doe ik en méér, tenzij je méér dan tien miljoen omzet per jaar hebt.

Wat is je binding met ASV’33?
Ik ben geboren en getogen in Aarle op Hoog Strijp, toen nog te ver fietsen om te voetballen op De Hut. Toen mijn zoon (Gijs, speelt nu in het zesde) ging voetballen was ik al gauw leider/trainer van de F-jes tot en met de C-jeugd. Niet dat ik voetballend iets weg te leren had, hou het er maar op dat het allemaal goed bedoeld was.

Waarom heb je er voor gekozen om sponsor te worden?
Gedurende mijn periode als trainer/leider ben ik er van overtuigd dat iedereen binnen de club de intentie heeft om de jeugd op een fijne manier met het voetbal kennis te laten maken. Ook zie ik dat de senioren een gezonde ‘sportieve uitlaatklep’ wordt geboden. Met het organiseren van, of het beschikbaar stellen van de accommodatie voor andere evenementen (Koningsdag, de Aandewielen-toertochten) draagt ASV’33 bij aan onze eigen ‘Aarlese’ identiteit. Dat wil ik ondersteunen. Natuurlijk hoop ik dat bezoekers van ASV’33 ook belangstelling voor mijn bedrijf krijgen. En dat Frans Verschuuren beloofde dat ‘mijn’ bord in het midden langs het veld kwam te hangen gaf de doorslag.