ASV'33 Logo

ASV’33 neemt deel aan Rabobank Clubkas Campagne

In oktober 2017 neemt ASV’33 voor de 1e keer deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Peel Noord stelt via de Rabobank Clubkas Campagne € 100.000,– beschikbaar voor alle verenigingen en stichtingen in de gemeente Laarbeek en Gemert-Bakel. Dit bedrag zal door de leden van de Rabobank Peel-Noord verdeeld worden over de deelnemende verenigingen. Elke deelnemende vereniging dient hiervoor een bestedingsdoel te benoemen.

ASV’33 heeft ervoor gekozen om de bijdrage te besteden aan de jeugd van onze vereniging. Zoals wellicht bekend heeft de KNVB met ingang van dit seizoen nieuwe spelvormen bij de jeugd geïntroduceerd. Zo spelen jeugdelftallen in kleinere samenstellingen, op andere afmetingen wedstrijdvelden en met andere doeltjes. De implementatie van deze nieuwe spelvormen vergt de nodige tijd en aandacht, alsmede ook investeringen in o.a. andere doeltjes en pionnen om de nieuwe velden uit te zetten. Help ASV’33 in deze omschakeling en breng daarom je stem op onze vereniging uit!

Alle leden van Rabobank Peel Noord kunnen stemmen. Zij ontvangen in september per post een persoonlijke stemcode waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 4 oktober 2017 tot en met zondag 15 oktober 2017 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht. Alleen klanten die vóór 1 augustus 2017 lid zijn geworden van de Rabobank Peel Noord mogen stemmen.
Uiteraard willen wij jullie als lid van ASV’33 vragen om op onze vereniging te stemmen. Daarnaast willen we je verzoeken om aan familieleden, vrienden en bekenden te vragen om ook één stem op onze vereniging uit te brengen. Zodoende kunnen we een groot netwerk van mensen aansporen om ASV’33 te ondersteunen. Uiteindelijk kunnen we onze jeugd daardoor nog meer laten genieten van het mooie voetbalspelletje.

Voor vragen kun je terecht bij de commissie sponsoring, Rob Kerkhof via sponsoring@asv33.nl of 06-21500044.