ASV'33 Logo

Zorg voor een goede pasfoto vóór 1 november

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via voetbal.nl app of de wedstrijdzaken app. Zorg er dus voor dat er voor 1 november een goede pasfoto beschikbaar is.

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Zichtbaarheid aanpassen in voetbal.nl app

In de voetbal.nl app kun je bij ‘instellingen -> mijn persoonsgegevens’ jouw zichtbaarheid aanpassen. Je kunt kiezen voor normale zichtbaarheid (foto + naam), beperkt (naam) of afgeschermd.
Als je jouw naam op afgeschermd hebt staan dan is jouw naam niet zichtbaar voor anderen in de voetbal.nl app en ook niet zichtbaar op onze site bij jouw team.

Als je jouw naam terug wilt zien op onze site pas dan jouw zichtbaarheid aan naar beperkt of normaal.