ASV'33 Logo

Michel Driessen benoemd tot lid van verdienste ASV’33

Tijdens de jaarvergadering van 6 november jl is Michel Driessen benoemd tot lid van verdienste van ASV’33.

Michel werd in 2003 door Marthie gevraagd om voorzitter te worden en is ruim 14 jaar voorzitter geweest van onze club!
Voordat Michel voorzitter werd heeft hij zich bezig gehouden met zijn scheidsrechterscarriére en is hij ook wedstrijdsecretaris geweest bij ASV’33.
Michel heeft deze waardering zeer verdient en hij heeft zich in al die jaren (en nog steeds) met hart en ziel ingezet. Een echte ASV’er!! Dit werd middels een luid applaus bevestigd door de leden op de jaarvergadering.

Gelukkig is Michel nog steeds zeer actief bij ASV’33 betrokken. Hij is leider van de veterinnen, schrijft de verslagen van het 1e en is de contactpersoon voor Radio Kontakt op zondagmiddag.
 

Naast Michel werden er nog 3 anderen in het zonnetje gezet ivm hun inzet voor ASV’33. Rikie de Greef, Pieter van Brug en Vera Leenders hebben allen het ‘Blijk van waardering’ ontvangen.

Rikie is 12 jaar bestuurslid geweest als voorzitter van de sponsorcommissie. Pieter is 6 jaar wedstrijdsecretaris geweest en was daarvoor al coördinator van de dames. Vera is 5 jaar penningmeester geweest in ons bestuur. Zij werden allen middels een luid applaus bedankt voor wat ze voor ASV’33 betekent hebben.

Wij willen Michel, Rikie, Vera en Pieter ook op deze plek van harte feliciteren en nogmaals bedanken! We hopen jullie allemaal nog veel bij ASV’33 te zien.

 

Bestuur ASV’33