ASV'33 Logo

Verslag van een geslaagde nieuwjaarsreceptie (incl foto’s)

Klik hier voor alle 174 foto’s 

Afgelopen zondag werd in een volle kantine de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Het officiële gedeelte startte met een mooie speech van onze interim voorzitter Gerjan Beniers waarin hij terug keek op 2017 en vooruit keek op 2018!

Aan het eind van zijn speech maakte Gerjan de 10 genomineerden bekend voor ‘vrijwilliger van het jaar’. Dit zijn in willekeurige volgorde; Pierre Driessen, Geert Raaijmakers, Toon Frenken, Frank Nooijen, Maurice Manders, Frans Coppens, Joop Martens, Maurice Spetter, Adri van Rosmalen en duo Robbert Mol en Sander van den Waarsenburg. Over deze verkiezing de komende tijd meer op deze website.

Daarna werd de hoofdtrainer van volgend seizoen voorgesteld en ter plekke werd het contract met Johnny Nooijen officieel getekend.

Vervolgens nam onze andere interim voorzitter Hans van Asten het woord om onze 13 jubilarissen te huldigen.
25-jarig jubilarissen: Vincent Burgers, Ronnie Heijmans, Martijn Hendriks, Frank Nooijen, Rob Royackers, Rene de Vries en Sander van den Waarsenburg.
40-jarig jubilarissen: Adrie van der Vleuten, Carlo Biemans en Carlo Vlamings (laatste 2 niet aanwezig).
60-jarig jubilarissen: Geert Raaijmakers & Adri Vogels

Voor elke jubilaris klonk een warm applaus uit de kantine.

Tot slot werd onze 75-jarige jubilaris en erevoorzitter, Jan Gruyters gehuldigd. Een groot applaus klonk voor deze echte ASV’er. Na het in ontvangst nemen van het speldje zette Jan ons clublied in wat luidkeels werd meegezongen!

Er zijn schitterende foto’s gemaakt door Charlotte Hendriks tijdens de hele middag.
Bekijk alle 174 foto’s hier.

Een erg geslaagde en gezellige middag in een kantine vol met ASV’ers!

 

Bestuur ASV’33