ASV'33 Logo

Denk mee over de toekomst van buitensport in Laarbeek!

Op 11 december 2017 hebben ASV’33, ELI, KV Flamingo’s, Sparta’25, VV Mariahout en de gemeente Laarbeek het afsprakenkader buitensportaccommodaties “Aftrap naar de Toekomst” ondertekend. Dit kader heeft niet alleen geleid tot het actualiseren en aanscherpen van bestaande afspraken, maar is tevens het startschot voor het realiseren van een gezamenlijk toekomstplan. De duurzaamheid van de sport, de sportparken en de sportverenigingen staan hierin centraal.

De verenigingen in Laarbeek hebben een belangrijke rol op het gebied van ontmoeting, ontspanning en leefbaarheid. Veel inwoners vinden de weg naar de vereniging en is daardoor een sterke lokale partner. We zien echter ook dat verenigingen voor grote uitdagingen staan ten aanzien van ledenwerving, ledenbehoud, vrijwilligers, financiën, accommodaties, duurzaamheid etc. Hoe zorgen we er samen voor dat de sterke positie behouden blijft en dat we met de uitdagingen aan de slag kunnen?

De verenigingen en de gemeente nodigen u uit aanwezig te zijn bij de startbijeenkomst “Toekomstplan Buitensport Laarbeek” die plaatsvindt op dinsdag 30 januari om 19.30 uur in de kantine van sportpark De Heibunders in Mariahout.

Het programma van deze avond:
19.15 uur Inloop
19.30 uur Opening en toelichting proces, door wethouder Greet Buter
19.40 uur Vitaal Verenigen: Vernieuwen of Verliezen, door Roy Simons
20.15 uur Pauze
20.30 uur Werksessie: Samen aan de slag
21.45 uur Vervolgafspraken en afsluiting

Iedereen die mee wil denken over de toekomst van de buitensport in Laarbeek is welkom, graag zelfs! Meld je hieronder aan en kom op 30 januari naar sportpark De Heibunders in Mariahout. Tot dan!

Aanmelden kan via: roy@negen.nl