ASV'33 Logo

Wil jij dat jouw naam ook zichtbaar is bij jouw team op de site en tv in de kantine?

ASV’33 toont op deze site de namen van de spelers en begeleiders per team (bijv: JO19-1), ook op de TV’s in de kantine komen de teamfoto’s voorbij met daarbij de namen van de spelers en begeleiding. Niet alle namen worden getoond en dit heeft te maken met jouw persoonlijke instellingen. In dit bericht leggen we uit hoe je dit aan kan passen.

De informatie die wij tonen op de site en TV komt uit ‘sportlink’. Dit is het systeem wat de KNVB gebruikt voor het administreren van oa. alle leden, spelers, teams, clubs, uitslagen en programma’s. De voetbal.nl app is ook gekoppeld aan dit zelfde systeem.

In de voetbal.nl app kun je bij de instellingen (menu-instellingen) klikken op ‘Mijn persoonsgegevens’. Onderaan bij jouw persoonsgegevens staat zichtbaarheid. Hier heb je 3 opties: Normaal, beperkt of afgeschermd.  Standaard staat dit op ‘Afgeschermd. Lees hier meer over wat deze instellingen betekeken en wat het effect is.

Kort samengevat komt het er op neer dat de optie ‘Afgeschermd’ jouw naam en foto afschermt in de voetbal.nl app en ook op de site en TV. De optie ‘Beperkt’ laat jouw naam op TV, site en app zien maar niet jouw foto. De optie ‘Normaal’ laat ook jouw foto zien.

De keuze is uiteraard aan jou maar wij zouden het leuk vinden om alle namen te kunnen tonen bij de teams op de site en TV.

Als er vragen zijn kun je mailen naar: info@asv33.nl

Commissie PR&Communicatie