ASV'33 Logo

Frank Nooijen gekozen tot vrijwilliger van het seizoen!

Afgelopen zaterdag was de vrijwilligersavond in onze kantine. Deze avond wordt door het bestuur aan onze vrijwilligers aangeboden om hen te bedanken voor hun inzet tijdens het seizoen. Zonder vrijwilligers kan een club als ASV’33 niet bestaan.

Nieuw dit jaar was de verkiezing tot vrijwilliger van het seizoen. Onze leden mochten vrijwilligers voordragen waarvan zij vonden dat deze de titel vrijwillger van het seizoen verdienden. Uit deze voordrachten is vervolgens een selectie gemaakt van 10 kandidaten: Maurice Spetter, Maurice Manders, Pierre Driessen, Frank Nooijen, Adri van Rosmalen, Frans Coppens, Toon Frenken, Joop Martens, Geert Raaymakers en duo Sander van den Waarsenburg en Robbert Mol. (niet allemaal aanwezig op de feestavond),

Allemaal top vrijwilligers die veel vrije tijd in onze club steken en die stuk voor stuk in aanmerking komen voor de titel vrijwilliger van het seizoen. Hier zijn wij als bestuur erg dankbaar voor!
Echter er kan er uiteraard maar 1 met deze titel vandoor gaan. Onze leden hebben kunnen stemmen op hun favoriete vrijwilliger en er zijn meer dan 300! stemmen uitgebracht.
De meeste stemmen waren voor Frank Nooijen waarmee hij de eerste vrijwilliger van het seizoen ooit is.  Gefeliciteerd Frank.!

Frank is een vrijwilliger in hart en nieren en een echte ASV’er. Frank is verantwoordelijk voor de wedstrijdzaken bij de jeugd en is daarom elke zaterdag op de Hut te vinden. Ook op zondag is Frank op de hut want na jaren leiderschap van ASV’33 5 is hij dit seizoen leider van het 1e. Daarnaast is Frank ook nog bestuurslid wedstrijdzaken. Kortom een verdiende winnaar!