ASV'33 Logo

Stratenvoetbal 14 en 15 juni

Stratenvoetbal ASV ‘33

Het stratenvoetbaltoernooi wordt verplaatst van 7-8 juni naar 14-15 juni. Dit komt omdat het eerste en misschien ook het tweede elftal nacompetitie moeten spelen om degradatie te ontlopen.

Deelname is voor alle inwoners van Aarle-Rixtel vanaf 16 jaar, zowel mannen als vrouwen! Uiteraard zijn ook liefhebbers die geen lid zijn van ASV ’33 van harte welkom om mee te doen.

Donderdag 14 juni worden vanaf 19.00 uur de poulewedstrijden gespeeld; vrijdag 15 juni vanaf 19.00 uur de kruisfinales en de finale. De wedstrijden worden gespeeld op een kleiner veld, met zes spelers en een keeper. Er dient continu minimaal één vrouw in het veld te staan (door een vrouw gescoord doelpunt telt dubbel!)

Aarle-Rixtel is voor dit toernooi ingedeeld in tien wijken. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 31 mei aanmelden bij de contactpersoon van de betreffende wijk.

De wijkindeling en de namen en telefoonnummers van de verschillende contactpersonen staan op de website (rechts op de homepage onder ‘agenda’ en ‘stratenvoetbaltoernooi’).