ASV'33 Logo

‘Blijk van waardering’ voor Twan en Marion

Tijdens de seizoensafsluiting, zondag 27 mei, is er ook officieel afscheid genomen van Twan en Marion.

Zoals bekend hebben zij besloten om na 13 seizoenen! te stoppen met het kantinebeheer bij ASV’33.  Ze hebben in al die 13 jaar gezorgd dat niemand iets te kort kwam, dat het gezellig was en dat de kantine er altijd picobello uit zag. Doordeweeks, in de weekenden, met toernooien, carnavalsavonden enzovoorts.  Naast het werken achter de bar wat voor iedereen zichtbaar is, hebben zij ook al het werk achter de schermen gedaan.

Dit alles was voor het bestuur meer dan genoeg reden om hen het ‘Blijk van waardering’ te geven. Het kunstwerk wat hier bij hoort hebben zij tijdens de seizoensafsluiting ontvangen.
Op basis van het gejoel, gejuich en applaus van alle aanwezigen kunnen we vaststellen dat dit dik en dik verdiend is en dat alle ASV’ers hen dankbaar zijn voor wat ze voor onze club betekent hebben. Op deze manier krijgen ze een vast plekje op de ‘ereleden‘ pagina van ASV”33 zodat wij hen (en zij ons) nooit meer zullen vergeten.

Twan en Marion nogmaals bedankt!