ASV'33 Logo

Geslaagde seizoensafsluiting met afscheid van trainers Han en Maikel, kantinebeheerders Twan en Marion en selectiespelers Ronnie en Rene (incl fotos)

Zondag 27 mei werd op ons sportpark de seizoensafsluiting gevierd. De dag begon meer dan uitstekend met het kampioenschap van het 4e elftal waardoor de sfeer al niet meer kapot kon!

Na de wedstrijd van het 1e werd er afscheid genomen van de trainers van de selectie Han van Rosmalen en Maikel Kluijtmans.
Maikel is inmiddels aan zijn 5e seizoen bezig bij ons 2e elftal en heeft het 2e van de 4e naar de 2e klasse reserver klasse gebracht en is dit jaar keurig 7e geeindigd in de 2e reserve klasse.

Han is aan zijn 4e seizoen bezig als hoofdtrainer. In zijn 1e seizoen zijn we direct gepromoveerd van de 5e naar de 4e klasse en in de seizoenen daarna zijn we telkens netjes in de 4e klasse gebleven. Dit jaar moeten we helaas nacompetitie spelen maar Han, Maikel en de spelers gaan er alles aan doen om ook dit jaar in de 4e klasse te blijven.

Maikel en Han gaven beide een emotionele speech waarin duidelijk werd wat ASV’33 voor hen betekent heeft en het werd door de reactie van de spelers en speaches van de aanvoerders ook duidelijk wat Maikel en Han voor ASV’33 hebben betekend. Mannen nogmaals bedankt!
   

Daarna werden Ronnie Heijmans en Rene de Vries naar voren geroepen. Beide spelers hebben meer dan 10 jaar in ons 1e elftal gespeeld en zij werden gevreesd door alle tegenstanders.
Zij hebben besloten om een stapje terug te doen en in een lager elftal te gaan spelen. Beide spelers werden door het bestuur bedankt en Rene werd nog extra gehuldigd ivm het spelen van 300 wedstrijden in ons 1e elftal. Ronnie heeft dit niet gehaald ivm een uitstapje naar Gemert.

Beide werden door aanvoerder Robbert Mol prachtig toegesproken. Ronnie en Rene bedankt voor de mooie wedstrijden die jullie gespeeld hebben in ons 1e elftal!

Last but not least werden onze toppers achter de bar in het middelpunt gezet. Twan en Marion hebben 13 seizoen lang de kantine van ASV’33 beheert en zetten er na dit seizoen een punt achter.
Zij ontvingen van ons bestuur het ‘blijk van waardering’ en dit kunstwerk krijgt vast een  mooi plekje krijgt in hun huis.

Aan het applaus en gejuich te horen heeft iedereen het werk wat zij verzet hebben de afgelopen 13 jaar zeer gewaardeerd en zullen we ze gaan missen.
Twan en Marion nogmaals bedankt voor alle inzet voor ASV’33 en we hopen jullie nog vaak terug te zien !

Het was echt een heel gezellige dag waarin ASV’33 zich van zijn beste kant heeft laten zien!