ASV'33 Logo

ASV ’33 zoekt per direct een coach en/of trainer voor 2e elftal

Beste leden,

Ondanks verwoede pogingen hebben we nog steeds geen trainer/coach voor het tweede elftal kunnen vinden. De tijd begint inmiddels te dringen dus we zoeken naarstig naar een oplossing. Wellicht ken je iemand die hiervoor belangstelling heeft. De trainer/coach ontvangt hiervoor een passende vergoeding.

Ideaal is uiteraard iemand die de trainingen op dinsdag en donderdag verzorgt en ook de coaching op zondag doet. Maar ook personen die alleen de coaching op zondag willen doen of alleen de training op dinsdag (assisteren van de hoofdcoach Johnny Nooijen bij training selectie) of alleen de training op donderdag (wedstrijdgericht trainen met het tweede elftal) mogen zich aanmelden.

De selectie is inmiddels begonnen met de training dus de tijd dringt. Heb je namen, ideeën, suggesties, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan ondergetekende.

Groeten,

Hans van Asten (06-27212851)