ASV'33 Logo

Mooie teamsponsoring steekt ASV’33 Vrouwen volledig in het nieuw

Mooie teamsponsoring voor ASV’33 Vrouwen, die weer gestart zijn bij ASV’33 

Nadat ASV’33 enkele jaren zonder een vrouwenelftal de competitie is gestart, is dit seizoen vrouwenvoetbal op sportpark “de Hut” weer een feit. Na een zoektocht in het voorjaar hebben we door de hulp van enkele enthousiaste vrouwen weer een vrouwelijk vaandelelftal weten samen te stellen. Onder de bezielende leiding van Coen Relou en Willem van der Hoef zijn zij inmiddels aan het bekerseizoen begonnen en is zondag 16 september de eerste driepunter bijgeschreven.

Deze dag zijn ook de nieuwe sponsoren verbonden aan dit elftal. Zo zijn de vrouwen in volledig nieuwe tenues gestoken en werden er tevens tassen en trainingspakken geleverd voor dit elftal. 

Deze teamsponsoring is ontstaan door een samenwerking van Hans van Dijk Bouw- en Metselwerken, Van der Hoef Vlees, Matrho Industrial Services (http://www.matrho.nl) en café De Vlegel (https://www.cafedevlegel.nl). De sponsoren hebben op zondag 16 september de sponsorovereenkomsten ondertekend en hebben zich voor 3 jaar aan dit elftal verbonden. Namens ASV’33 danken wij deze sponsoren en zijn wij zeer verheugd en trots dat wij weer een vrouwenelftal mogen begroeten op ons sportpark.