ASV'33 Logo

Nieuwe shirtsponsor ASV’33 4

ASV’33 is trots te kunnen melden dat ons 4e elftal in nieuwe shirts is gestoken door een nieuwe teamsponsor. Op zondag 2 december j.l. is de sponsorovereenkomst door Danny Megens van Keurslager Danny Megens (https://megens.keurslager.nl/) ondertekend. De naam van Keurslager Danny Megens prijkt de komende 3 seizoenen op de voorzijde van de wedstrijdshirts. ASV’33 dankt Keurslager Danny Megens voor hun ondersteuning en hoopt op een langdurige samenwerking.

Helaas heeft ons inmiddels het bericht bereikt, dat de winkel van Keurslager Danny Megens op 5 december j.l. getroffen is door een brand. Wij willen Danny, Daniëlla en het team veel sterkte wensen bij de wederopbouw van de winkel en zijn ervan overtuigd dat zij binnenkort weer de vertrouwde kwaliteit kunnen leveren.