ASV'33 Logo

Vrijwilligers gezocht als onderdeel van de sponsor en vrijwilligerscommissie

Wij zijn op zoek naar aanvullingen van de bestaande sponsor en vrijwilligerscommissie. Het zijn 4 concrete vacatures met elk een ander takenpakket en alle hulp is welkom.
Lijkt het jou leuk om ASV’33 verder te helpen en onderdeel te zijn van 1 van deze 2 commissies laat het dan weten.

Vrijwilligerszaken

De commissie vrijwilligers zaken is op zoek naar aanvulling. Momenteel bestaat de commissie uit 3 personen en dat is voor de verschillende werkzaamheden van de commissie te weinig. We willen namelijk met de commissie alle andere commissie ondersteunen en ook de vele vrijwilligers. Dat gaat met nog maar 3 leden niet lukken. De commissie is dus dringend op zoek naar een uitbreiding voor 2 functies:

1. Vertegenwoordiger voor jeugdactiviteiten
Je bent verantwoordelijk voor de relaties en ondersteuning van met name de technische commissie en commissie nevenactiviteiten. En in het bijzonder voor het samen met deze commissie zoeken van vrijwilligers en/of ouders die een bijdrage willen leveren aan de vele activiteiten vanuit deze commissies. Het betreft dan onder andere:

  • aan het einde van elk seizoen de technische commissie ondersteunen bij het zoeken van nieuwe leiders en trainers voor de vele jeugdteams.
  • Het mee zoeken van vrijwilligers voor het organiseren van activiteiten (vaak voor de jongere teams van vrijwilligers en ouders die bij eenmalige activiteiten willen ondersteunen
  • Het ondersteunen van het organiseren van de thuistournooien voor de jeugd van ASV.

2. Vacaturebank- beheerder
ASV ’33 wil een interne vacaturebank opzetten waarin op overzichtelijke wijze vacatures voor vrijwilliger geplaats worden. Leden en ouders kunnen op elk moment zien welke vacatures er zijn of waar ondersteuning gezocht wordt. We hebben op dit moment te weinig mensen beschikbaar die dit onderdeel van de website kunnen inrichten en bijhouden. Hiervoor zoekt de commissie dus uitbreiding.
Heb je interesse?

De commissie vrijwilligerszaken vergadert gemiddeld 1 x per 2 maanden en daarnaast zal er vanuit je rol/functie die hebt waarschijnlijk nog 1 x per maand inzicht van je gevraagd worden. Wij zoeken enerzijds dus ouders die als vrijwilliger wat willen doen voor de vereniging waar je zoon of dochter lid van is. Maar ook jongeren die iets voor de vereniging willen doen zijn een welkome aanvulling op de commissie. Meld je aan bij:
vrijwilligerscommissie@asv33.nl of bellen of whatsapp naar Gerjan Beniers 06-15965405

Sponsoring

De commissie sponsoring zoekt uitbreiding van zijn team. De commissie sponsoring heeft als kerntaak om ASV’33, naast de contributie en kantine-inkomsten, financiële of materiële te ondersteunensteun. Dit doen wij door sponsoren te zoeken, die ASV’33 willen steunen. Hetzij in financiële zin, doordat een sponsor een vergoeding betaalt voor het plaatsen van bijvoorbeeld een reclamebord op sportpark de Hut. De ondersteuning kan ook plaatsvinden in materiële zin, doordat een sponsor bijvoorbeeld materialen of diensten aan ASV’33 ter beschikking stelt. De commissie bestaat nu uit 2 personen en we komen dringend een aantal handjes te kort. Wij zoeken op korte termijn uitbreiding van onze commissie, voor 2 functies:

Bordenbeheer

Je bent verantwoordelijk voor alle reclameborden op sportpark ‘de Hut’. Je taken bestaan onder andere uit:

  • bij nieuwe sponsoren: het begeleiden van het bestelproces van dit reclamebord en het ophangen van dit bord;
  • bij bestaande sponsoren: het controleren en zo nodig verbeteren van het bestaande bord en er mede voor zorgen dat de sponsor zijn reclamebord elk seizoen laat hangen, onder andere door één keer per seizoen of per sponsorperiode bij de sponsor te informeren of alles naar wens verloopt;
  • het uitbreiden van het aantal reclamebord-sponsors door op ludieke, creatieve manier nieuwe reclamebord-sponsoren te werven. Uiteraard wordt je hierin ondersteund door de overige commissie-leden.

Teamkleding-medewerker

Je bent verantwoordelijk voor alle teamkleding of teammaterialen van de elftallen van ASV’33. Je taken bestaan onder andere uit:

  • bij nieuwe sponsoren: het begeleiden van het bestelproces van bijvoorbeeld wedstrijdshirts, tassen, etc. in samenspraak met Sportshop Laarbeek. Daarnaast wordt de nieuwe sponsor altijd officieel gepresenteerd bij de start van de sponsorovereenkomst door middel van een contractondertekening en teamfoto met sponsor;
  • bij bestaande sponsoren: het controleren en zo nodig vernieuwen van de reeds bestaande teamkleding-sponsoring door middel van het selecteren van een sponsor per elftal, afhankelijk van een eventuele persoonlijke relatie van de sponsor met bijvoorbeeld een bepaald elftal, onder andere door bij aflopende contracten te informeren bij de sponsor of de sponsor wenst door te gaan met sponsoring;
  • het uitbreiden van het aantal teamkleding-sponsoren door op ludieke, creatieve manier nieuwe contacten c.q. sponsoren aan te boren. Uiteraard wordt je hierin ondersteund door de overige commissieleden.

De contractvorming en administratie met betrekking tot sponsoring wordt momenteel volledig door de voorzitter van de commissie sponsoring uitgevoerd. Dit zal ook zo blijven, dus de taken hebben niet perse een administratieve achtergrond. Wij zoeken doeners, die van aanpakken weten en graag met mensen werken om zo tot een voor sponsor en ASV’33 tot een vruchtbare, langdurige samenwerking te komen. Meld je aan bij:

vrijwilligerscommissie@asv33.nl of sponsoring@asv33.nl