ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen verkiezingen

Beste leden en andere belangstellenden,

Omdat we onze vrijwilligers erg dankbaar zijn voor hun inzet houden we ook dit jaar de ‘vrijwilliger van het seizoen verkiezing’.

Tot eind 2018 konden alle leden voor deze verkiezing vrijwilligers voordragen. Uit deze aanmeldingen hebben wij 10 vrijwilligers genomineerd die we op de nieuwjaarsreceptie bekend hebben gemaakt. Deze 10 genomineerden willen we graag aan jullie voorstellen. In de komende weken zullen we in een aantal nieuwsberichten per keer 2 vrijwilligers aan jullie voorstellen.

Na de carnaval kan er gestemd worden op de voor jou ‘vrijwilliger van het seizoen’.

Op de vrijwilligers-bedankavond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

We hopen dat jullie onze vrijwilligers net zo dankbaar zijn als wij en allemaal gaan stemmen!

De vrijwilligerscommissie


1. Maurice van Falier
Even voorstellen: Ik ben Maurice van Falier, woon samen met Annelie Jacobs en samen hebben we 2 kinderen die beiden lid zijn van ASV’33. Niek (9 jaar) speelt in de JO-10-1 – waarvan ik samen met Stefan en Giedo trainer/leider ben – en Elin (7 jaar) die speelt in de JO-8-1. Vorig jaar, toen Niek ging voetballen bij ASV’33, was er een tekort aan trainers/leiders. De keuze tussen mijn zoon niet laten voetballen door gebrek aan vrijwilligers, of de pantoffels zelf aantrekken en me in te zetten was vrij simpel gemaakt: DOEN! Gelukkig kreeg ik hulp van Martijn en Maurice bij de JO-9-5, want mijn voetbalcarrière hield op bij de D3 omdat ik liever in de kantine achter een broodje kroket zat, dan op het veld tegen een bal aantrapte (of niet Michel?). Ik ben dan ook verrast – maar tegelijk zeer vereerd – dat ik na 2 jaar bij de ASV familie al op de nominatielijst sta. Het voetbaltalent heb ik niet van mijn vader geërfd, maar dat maakt in mijn functie niet uit. Als jeugdtrainer bij “mijn” jonge spelers merk ik heel erg dat het plezier blijven houden in het spel ver boven het presteren op voetbalgebied staat. Natuurlijk zouden we het liefst van iedereen een Messi, Ronaldo of Neymar willen maken. Helaas voor ASV’33 hebben we ook met mindere goden te maken. Daarom is het volgens mij belangrijk dat we iedereen op zijn of haar eigen niveau kunnen laten voetballen. Dat we dit niveau dan wel omhoog proberen te krikken, maar niet ten koste van het spelplezier. Een kind functioneert toch het beste en leert het meeste als hij ergens plezier in heeft en het naar zijn zin heeft.

2. Vera Leenders
Ik ben Vera Leenders, 36 jaar, samenwonend in ons mooie Aarle en trotse moeder. Ik werk als financieel manager bij BanBouw en Place for Bizz Business centers.
Na een periode van 5 jaar als penningmeester hebben we vorig seizoen een financiële commissie samengesteld. De werkzaamheden worden nu verdeeld over vier personen en dat gaat erg goed. Mijn hoofdtaken zijn het controleren van de administratie, het verzorgen van de belastingaangiften en ik help met het samenstellen van de jaarcijfers. Ik vind het erg fijn dat ik na het stoppen als penningmeester via de commissie toch nog wat kan betekenen voor ASV’33 en daardoor ook betrokken blijf bij de club.