ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen verkiezing (2/5)

Bij deze stellen we de 2 volgende genomineerden voor.

3. Pieter Penninx
In ben Pieter Penninx, getrouwd met Mea en heb twee dochters. Sinds juli 1979 ben ik woonachtig in Aarle Rixtel. Deze maand word ik 66 jaar. Bij ASV ben ik scheidsrechters en coördinator voor de zondag commissie wedstrijdzaken Ik fluit op zaterdag bij de junioren of veteranen en op zondag bij de senioren. Door de week voer ik werkzaamheden uit bij accommodatie beheer.

4. Cor Aarts
Ik ben Cor Aarts. Ik ben 67 jaar en woon in de Broekelingstraat hier in Aarle-Rixtel. Sinds enkele jaren oefen ik mijn beroep niet meer uit, nadat ik 36 jaar als leerkracht (waarvan 28 jaar op b.s. Brukelum) in Aarle-Rixtel werkzaam ben geweest. Ik ben vader van 2 dochters en opa van een kleindochter, Sam, en een kleinzoon, Jop. Nu ik met pensioen ben heb ik daar ook gelukkig veel tijd voor. Om mijn vrije tijd verder invulling te geven ben ik vrijwilliger als buschauffeur op de buurtbus en ik begeleid op woensdagmorgen kinderen met een beperking bij ORO in Beek en Donk, en dan natuurlijk ASV.

Bij ASV, waar ik ruim 50 jaar lid van ben, werd ik na mijn pensionering gevraag om wat te gaan/komen doen. Ik begon bij de VUT-club iedere maandag morgen. Daar zorgen wij voor het netjes houden en onderhouden van het sportpark, in de breedste zijn van het woord. Zo rolt de bal verder en werd mij gevraagd om ook in de vrijwilligerscommissie te gaan zitten met het oog om van alle ASV-vrijwilligers een VOG (verklaring omtrent gedrag) te krijgen. Dit is een hele klus, maar ook mijn belangrijkste taak in deze commissie. Gelukkig begint er schot in de te komen en proberen we dit voor het einde van het jaar af te ronden.