ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen verkiezing (3/5)

Bij deze stellen we de 2 volgende genomineerden voor.

5. Adrie van der Vleuten
Ik ben Adrie van der Vleuten ik ben op het moment een alleenstaande Opa van 4 klein kinderen (2 meisjes en 2 jongens). Wat ik op dit moment bij ASV mag doen is voetbalzaken vanuit het hoofdbestuur. Dit houdt hoofdzakelijk in dat ik het technische gedeelte van het voetbal bij ASV in goede banen probeer te leiden samen met een x-aantal betaalde krachten en een groot aantal geweldige vrijwilligers. Daarbij ben ik nog lid van de vut club waar ik ook hoofdzakelijk de technische mankementen probeer te herstellen. Ik ben ook nog lid van de veteranen en de biljartclub maar daar is het technische wel van af dat is meer het plezier van de derde helft.

6. Martijn Verbakel
Mijn naam is Martijn Verbakel. Ik ben 21 jaar oud en in mijn dagelijks leven volg ik een studie tot fysiotherapeut. Ik keep al sinds de E-jeugd bij ASV ’33 en inmiddels ben ik doelman van ons eerste elftal. Hiernaast geef ik al een aantal jaren iedere donderdagavond keeperstraining aan onze jeugdkeepers. Voor mij een kleine moeite om iets terug te doen voor de club waar ik mijn hele jeugd geweldige trainingen heb gehad en hopelijk worden onze huidige jeugdkeepers er ook nog een stuk beter van.