ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen (5/5)

Bij deze stellen we de 2 volgende genomineerden voor.

9. Teun van Asten
Ik ben Teun van Asten. Ik ben 26 jaar en werkzaam bij Veldsink Adviesgroep in Nuenen, een tussenpersoon voor hypotheken en verzekeringen. Ik ben nu voor het derde jaar verantwoordelijk voor de thuis- en uittoernooien van de jeugd van ASV’33. Voorheen deed ik dit alleen, maar sinds dit jaar is ook Bart Renders toegetreden tot de toernooicommissie. Daarnaast ben ik de afgevaardigde namens ASV’33 voor de organisatie van de Laarbeek cup. Dit is een toernooi wat we samen met vrijwilligers van de andere Laarbeekse voetbalverenigingen organiseren voor een aantal jeugdteams. Zelf voetbal ik in het eerste elftal van ASV’33.

10. Coen Relou en Willem van der Hoef
Twee jaar lang hebben wij een damesteam bij Helmondia begeleid wat door studie, werk, verhuizing en geen zin meer om ’s morgens om 10 uur te moeten voetballen uit elkaar viel. Een 7-tal meiden die door wilden gaan met voetballen kwamen via-via met ASV in contact en schreven zich in. Uiteindelijk werden wij benaderd door Gerjan Beniers om eventueel de dames dit seizoen te begeleiden. We waren er eigenlijk wel klaar mee, maar na enkele gesprekken en wat app-verkeer werden we toch weer enthousiast. Vooraf enkele sponsors kunnen regelen zodat het team er tiptop bij loopt en beginnen maar.

Wie zijn wij: Willem van der Hoeff (55), jarenlang in 1e elftallen in Helmond gespeeld, is de rustige van ons twee en laat mij meestal mijn zegje wel doen. We overleggen altijd alles samen, zijn het bijna altijd wel met elkaar eens en anders komen we er altijd wel weer uit. Coen Relou (51), de vader van Kim en Isa, iets minder getalenteerd dan Willem, iets meer aanwezig dan Willem en best wel fanatiek. Wil graag altijd het maximale eruit halen, maar lukt het niet, jammer dan en weer door. Het belangrijkste is dat we hetzelfde doel hebben: lekker trainen en voetballen met een fijne groep dames en voor ons zeer belangrijk… gezelligheid! We zijn nu een half seizoen bezig en draaien lekker mee in de middenmoot. We hebben een leuke groep met een 20-tal  sportieve en gezellige speelsters en 2 hele toffe begeleidsters (Anke van Asten en Mandy v.d. Heuvel). Helaas hebben we een beetje pech met de vele blessures, maar uiteindelijk komt dat wel goed. We zijn prima ontvangen bij ASV’33 en vinden dat de organisatie goed in elkaar zit.