ASV'33 Logo

Tim Jansen volgend seizoen trainer 2e elftal

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Tim Jansen volgend seizoen  de technische staf van de selectie komt versterken als trainer van ons 2e elftal.
Wellicht zien jullie hem binnenkort al op de Hut bij een wedstrijd van het 2e. Tim stelt zichzelf hieronder voor.

Tim, welkom bij ASV’33 en alvast heel veel succes voor volgend seizoen.

Bestuur ASV’33

Mijn naam is Tim Jansen, ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Helmond. Tot mijn 24e heb ik gevoetbald bij V.V. Bruheze, maar vanwege diverse blessures ben ik hier vroegtijdig mee gestopt.

Ik ben al ruim 10 jaar jeugdtrainer bij V.V. Bruheze waar ik momenteel de jongens O17-1 train en coach.

Drie jaar geleden ben ik gestart als trainer van het tweede bij de Mortel. Hier ben ik twee jaar trainer geweest van het 2e elftal en assistent-trainer bij het 1e elftal. Aan het begin van dit seizoen ben ik overgestapt naar Mvc 1. Hier ben ik hoofdtrainer tot het einde van dit seizoen.

Ik kijk er enorm naar uit om aankomend seizoen aan de slag te gaan bij Asv’33. Ik heb al een paar keer bij wedstrijden van het tweede gekeken en het lijkt me een leuke groep met veel potentie. Ook de gesprekken met diverse stafleden hebben mij een goed gevoel gegeven om tot dit besluit te komen.

Tot volgend seizoen!

Tim Jansen