ASV'33 Logo

Wij zoeken dames voor ons vrouwen 30 + team

ASV’33 heeft een vrouwen 30+ (veterinnen) team en zoekt versterking voor dit team. Dit team speelt 1 keer in de maand op vrijdagavond 3 of 4 wedstrijden, 7 tegen 7. Naast de wedstrijden is er de mogelijkheid om wekelijks te trainen. Vind jij het leuk om te voetballen, ben je 30+ en ben je op zoek naar een gezellig enthousiast team om 1 keer in de maand wedstrijden mee te spelen neem dan contact met ons op.

Als je nog geen 30 bent maar toch graag voetbalt op vrijdagavond dan heeft ASV’33 ook een 18+ team wat in dezelfde opzet speelt. Daarnaast hebben we natuurlijk ook ons vrouwen 1 team wat in een reguliere competitie op zondag haar wedstrijden speelt.

Kortom voldoende mogelijkheden om lekker te voetballen bij ASV’33

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met Erik Nooijen (coordinator senioren via: enooijen@hotmail.com) of Hans van Asten (voorzitter via voorzitter@asv33.nl)