ASV'33 Logo

Uitnodiging vrijwilligers avond zaterdag 11 mei

De uitnoding van de vrijwilligers avond op zaterdag 11 mei is per mail verstuurd naar onze vrijwilligers. Controleer ook even de spambox voor de zekerheid.
Ben je vrijwilliger bij ASV’33 en heb je onverhoopt geen mail ontvangen neem dan contact met een van onze bestuursleden op of stuur een mail naar secretariaat@asv33.nl.


Zoals je weet is er elk jaar een avond speciaal voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze voetbalvereniging ASV ’33.

Via deze feestavond wil het bestuur van ASV ’33 jou bedanken voor je actieve inzet tijdens dit seizoen. We stellen het zeer op prijs als jij met je partner op deze avond aanwezig bent!!!

De feestavond vindt plaats op zaterdag 11 mei 2019. We verwachten jullie om 20.30 uur in de kantine op ons sportpark. Wij zorgen voor de drank en diverse hapjes.

Het amusement op deze avond wordt verzorgd door goochelaar Sander Smits. Hij begon op zeer jonge leeftijd met goochelen en beoefent het vak nog steeds dagelijks. Zijn doel is om het publiek te verwonderen en zo een unieke ervaring te creëren die niet snel vergeten wordt.

Verder wordt op deze avond bekendgemaakt wie dit seizoen door de leden van ASV ’33 is gekozen tot vrijwilliger van het seizoen. Vergeet niet te stemmen via: https://www.asv33.nl/vrijwilliger-van-het-seizoen/

We hopen op een grote opkomst zodat we er met z’n allen een gezellige avond van kunnen maken.

 

Bestuur ASV ’33