ASV'33 Logo

Zaterdag – seizoensafsluiting jeugd. Aanvang 14:45 uur

Beste jeugdspelers, jeugdleiders en ouders,

Op zaterdag 25 mei organiseert ASV’33 van 14:45 uur tot circa 19:00 uur een seizoenafsluiting voor haar jeugdteams. Een tiental spellen zoals voetbalschietschijf, stropdasschieten, vier op een rij, pannakooi, survival run en nog diverse andere behendigheidsspellen komen op het veld te staan. De spellen staan onder begeleiding van onze JO-19 spelers en vele andere vrijwilligers.

Het rode draad spel van deze dag:
Hoe meer ouders per team er met het rode draadspel mee doen, des te meer kans maakt het team van hun kind om extra punten te scoren.

Tijdens de pauze van 17:00 uur tot circa 18:00 uur worden de (winter)kampioenen van het seizoen 2018-2019 gehuldigd door ASV’33 jeugd voetbalzaken. Namens de “Club van ‘33” wordt tijdens deze pauze aan alle aanwezige jeugdspelers en hun leiders een frietje en een snack aangeboden.

Aan de jeugdspelers het verzoek om thuis alvast je voetbalkleding aan te doen. Zorg dat je uiterlijk om 14:45 uur aanwezig bent. Uiteraard is er na afloop de gelegenheid om te douchen en je om te kleden.

Je ziet het, er is op deze dag genoeg te doen om op ons sportpark er een leuke sportieve afsluiting van te maken.

Tot ziens op 25 mei,

Namens het bestuur van AS’33

Commissie seizoenafsluiting jeugd