ASV'33 Logo

Rabobank nieuwe duo-hoofdsponsor van ASV’33

Zaterdag 24 augustus j.l. tijdens de seizoensopening is Rabobank Helmond Peel Noord feestelijk aangekondigd als nieuwe duo-hoofdsponsor van ASV’33. Samen met Sportshop Laarbeek zal Rabobank Helmond Peel Noord de komende 3 jaar als hoofdsponsor verbonden zijn  aan ons.

De vorige duo-hoofdsponsor, Van Moll Financiële Diensten, had aangegeven te willen stoppen met het hoofdsponsorschap, na dit 7 jaar te hebben gedaan. Dat was het teken voor ASV’33 om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor.

Afgelopen jaren heeft ASV’33 al regelmatig succesvol deelgenomen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vanuit deze campagne zijn de gesprekken met Rabobank Helmond Peel Noord opgestart. Na enkele gesprekken bleken de doelstellingen van ASV’33 en Rabobank Helmond Peel Noord elkaar perfect aan te vullen: Duurzaamheid. ASV’33 is afgelopen jaren een onderzoek gestart naar een meer duurzame toekomst. Te denken valt hierbij aan onder andere besparing van energie en gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor het onderhoud van het gazon. Met dit milieuvriendelijke alternatief heeft ASV’33 zelfs de landelijke media bereikt.

ASV’33 is trots en verheugd met deze nieuwe samenwerking en hoopt de komende jaren de vruchten te kunnen plukken op weg naar een duurzame toekomst.

Op onderstaande foto’s Pieter Michielsen, directievoorzitter Rabobank Helmond Peel Noord en Rob Kerkhof, bestuurslid Sponsoring.