ASV'33 Logo

Zondag 6 oktober Après ski bij ASV ’33

Zondag 6 oktober is de eerste themamiddag van dit seizoen, georganiseerd door ons vrouwenteam.

Vorig seizoen lieten de dames al zien dat zij heel goed in staat zijn om een geweldig feestje te bouwen. Met als thema ‘Jungle’ werd het een supergezellige feestmiddag in april. Daarom is gevraagd of de dames ook dit seizoen twee themafeesten wilden organiseren.

Het eerste feest is zondag 6 oktober, vanaf 15.00 uur, met als thema ‘Après ski’. Uiteraard zal de kantine weer sfeervol worden versierd en zijn de dames ‘in stijl’ gekleed. Ook zijn er toepasselijke drankjes en hapjes verkrijgbaar. Verder kunnen Red cup games worden gespeeld, zoals bierpong en paniekpong.

De muziek wordt verzorgd door DJ’s Daan Bruinsma en Bas Schepers.

Kom dus zondag 6 oktober naar onze kantine, dan maken we er met z’n allen een gezellig Après ski-feest van.