ASV'33 Logo

Jubilarissen gehuldigd tijdens gezellige nieuwjaarsreceptie

Zondag 5 januari is de nieuwjaarsreceptie geweest bij ASV’33. In een gezellige en drukke kantine werd eerst het prachtige bedrag dat is opgehaald met de Grote Club Actie (€2698,80) bekend gemaakt door Gerjan BeniersDaarna werden de jeugd leden die de meeste loten verkocht hadden in het zonnetje gezet.

Hierna was het woord aan voorzitter Hans van Asten voor de huldiging van de jubilarissen. Speciale aandacht ging uit naar Frans Coppens omdat het bestuur hem voorgedragen heeft als ‘Lid van Verdienste’ van ASV’33.
Frans is met een onderbreking van 2 jaar al 62 jaar lid (naar eigen berekening) en zet zich al jarenlang vrijwillig in voor de jeugd van ASV’33. Een echte ASV’er dus en iemand die dit meer dan verdiend heeft.

Tot slot werd door alle aanwezigen het glas geheven op een sportief, gezond en gezellig 2020!

Onderstaande jubilarissen zijn gehuldigd:

25 jaar lid:
Pieter Merks (niet aanwezig)
Thomas Fritsen
Dennis Verbakel
Bart Renders
Luc Bankers

40 jaar lid:
Roel van Zutphen (niet aanwezig)
Frans Verschuuren
Frans Coppens
Walter van Boekel (niet aanwezig)
Mathy Driessen
Marcel Tetteroo

50 jaar lid:
Edward van Brug

60 jaar lid:
Marthie van Alem
Mathy Swinkels (niet aanwezig).