ASV'33 Logo

Arno Methorst is met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van ASV’33

Arno Methorst is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van ASV’33.
Na positieve gesprekken met het bestuur en een afvaardiging van de spelersgroep en de technische staf zijn we verheugd te kunnen melden dat Arno volgend seizoen onze hoofdtrainer is.

Arno Methorst (53 jaar) is woonachtig in Eindhoven en is sinds 2000 actief als trainer. In 2005 stond hij voor het eerst als hoofdtrainer voor een groep bij onze buurvereniging Sparta’25 waarmee hij in 3 jaar van de 4e klasse naar de 2e klasse wist te promoveren. Zijn verdere trainersloopbaan bracht hem oa bij Rhode, Liessel en Nijnsel. Op dit moment is Arno voor het 2e seizoen hoofdtrainer bij Nooit Gedacht dat uikomt in de 3e klasse.

Bestuur ASV’33