ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen – 2 genomineerden stellen zich voor

Beste leden en andere belangstellenden,

Omdat we onze vrijwilligers erg dankbaar zijn voor hun inzet houden we ook dit jaar de ‘vrijwilliger van het seizoen verkiezing’.

Tot eind 2019 konden alle leden voor deze verkiezing vrijwilligers voordragen. Uit deze aanmeldingen hebben wij 10 vrijwilligers genomineerd die we op de nieuwjaarsreceptie bekend hebben gemaakt. Deze 10 genomineerden willen we graag aan jullie voorstellen. In de komende weken zullen we in een aantal nieuwsberichten per keer 2 vrijwilligers aan jullie voorstellen. Daarna kan er gestemd worden op de voor jou ‘vrijwilliger van het seizoen’. Op de vrijwilligers-bedankavond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. We hopen dat jullie onze vrijwilligers net zo dankbaar zijn als wij en allemaal gaan stemmen!

Bij deze de eerste 2 genomineerden, Ralf Migchels en Raymond Disco:

Ralf Migchels

Ik ben Ralf Migchels, ruim 30 jaar lid van ASV. Momenteel voetbal ik zelf in het 6e elftal van ASV en ben ik leider/trainer van de JO-19.

Dit trainen doe ik nu, met tussenposes, bijna 20 jaar. In het begin bij de jongste jeugd, en de laatste jaren bij de oudere jeugd. Dit geeft veel voldoening! En ook vind ik het mooi dat je zo eigenlijk bijna iedereen binnen de vereniging ook kent.

Sinds vorig jaar ben ik ook actief als secretaris binnen de Jeugdcommissie Technische zaken van ASV. Hierbij heb ik ervaren dat er binnen de vereniging toch wel meer komt kijken als alleen het trainen/leiden van een team. Samen hebben we hier nog een hele uitdaging liggen.

Tot slot, bedankt voor de nominatie! En graag wil ik meerdere leden oproepen om ook een vrijwilligerstaak binnen onze mooie vereniging op te pakken! Er liggen voldoende uitdagingen maar dit geeft voldoening!

Raymond Disco

Wat super leuk en een eer om genomineerd te zijn!!! Ik ben dus Raymond Disco. Op mijn 8e lid geworden van de jeugd van ASV tot ik met 17 jaar in de selectie speelde. Na ruim 20 jaar ben ik vorig jaar weer terug verhuisd naar aarle rixtel en ben ik weer via mijn vader Maurice Spetter bij ASV terecht gekomen als trainer van JO15-1

Ik vind het geweldig om te doen en met die jonge gasten iedere week te mogen trainen. Het voetbaltechnische en tactische aspect staat hierbij centraal maar ook zeker een stuk maatschappelijke vorming met normen en waarden.

 

De 10 genomineerden van dit seizoen:

  • Ralf Migchels
  • Raymond Disco
  • Adrie van der Vleuten
  • Erik Nooijen
  • Marianne van der Stappen
  • Jos van Bommel
  • Pierre Driessen
  • Adri van Rosmalen
  • Remco Manders
  • Erwin van Dijk