ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen – De volgende 2 vrijwilligers stellen zich voor

Beste leden en andere belangstellenden,

Omdat we onze vrijwilligers erg dankbaar zijn voor hun inzet houden we ook dit jaar de ‘vrijwilliger van het seizoen verkiezing’.

Tot eind 2019 konden alle leden voor deze verkiezing vrijwilligers voordragen. Uit deze aanmeldingen hebben wij 10 vrijwilligers genomineerd die we op de nieuwjaarsreceptie bekend hebben gemaakt. Deze 10 genomineerden willen we graag aan jullie voorstellen. In de komende weken zullen we in een aantal nieuwsberichten per keer 2 vrijwilligers aan jullie voorstellen. Daarna kan er gestemd worden op de voor jou ‘vrijwilliger van het seizoen’. Op de vrijwilligers-bedankavond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. We hopen dat jullie onze vrijwilligers net zo dankbaar zijn als wij en allemaal gaan stemmen!

Bij deze de volgende 2 genomineerden, Adrie van der Vleuten en Erik Nooijen:

Adrie van der Vleuten

Ik ben Adrie van der Vleuten ben een gepensioneerde Opa van 4 geweldige kleinkinderen. Ben bij ASV’33 lid van het hoofdbestuur mijn takenpakket betreft het beleidsmatig uitvoeren van de voetbalzaken binnen ASV’33. Ik mag dit doen met een stel betaalde krachten en een hele grote groep geweldige vrijwilligers.

Daarnaast ben ik lid van de vut club waar ik veelal de technische problemen probeer te repareren. Voor de ontspanning ben ik ook nog lid van de biljartclub en de veteranen. Dit alles is voor mij een hele fijne hobby die ik bij ASV’33 op een ontspannen en eerlijke manier probeer uit te voeren.


Erik Nooijen

Ik ben Erik Nooijen, 39 jaar, geboren en getogen in Aarle-Rixtel. Ik woon sinds 2005 in Beek en Donk maar ben nog steeds actief lid bij A.S.V.’33.

Ik doe al vele jaren vrijwilligerswerk bij A.S.V.’33. Destijds begonnen als leider bij het voetbalkamp wat ik +/- 12 jaar heb gedaan. Ik heb een aantal jaren in de commissie nevenactiviteiten gezeten, in de feestcommissie van het 75-jarig bestaan en de adviescommissie over de nieuwe organisatie/inrichting van de vereniging. En al ruim 10 jaar regel ik samen met Daan Daniëls de kerstquiz tijdens de jaarlijkse kerstborrel.

Op dit moment ben ik actief in de Commissie Voetbalzaken en ben ik technisch coördinator van de lagere seniorenelftallen en vrouwen. Belangrijkste taken zijn de jaarlijkse invulling van de seniorenteams en wekelijks zorgen dat er voldoende spelers zijn bij de verschillende elftallen.

Namens A.S.V.’33 ben ik samen met Rob Kerkhof actief deelnemer in het platform Laarbeek Verenigt. Dit platform bestaat uit de verenigingen ASV’33, ELI, KV Flamingo’s, Sparta’25, en VV Mariahout en deze partijen nemen samen met de Gemeente Laarbeek het voortouw in sportief verenigen en werken samen om toekomstbestendig te blijven. Tijdens de vergaderingen in 2020 zal ik dit doen als voorzitter van het platform.

 

De 10 genomineerden van dit seizoen:

  • Ralf Migchels
  • Raymond Disco
  • Adrie van der Vleuten
  • Erik Nooijen
  • Marianne van der Stappen
  • Jos van Bommel
  • Pierre Driessen
  • Adri van Rosmalen
  • Remco Manders
  • Erwin van Dijk