ASV'33 Logo

Vrijwilliger van het seizoen – De volgende 2 vrijwilligers stellen zich voor

Beste leden en andere belangstellenden,

Omdat we onze vrijwilligers erg dankbaar zijn voor hun inzet houden we ook dit jaar de ‘vrijwilliger van het seizoen verkiezing’.

Tot eind 2019 konden alle leden voor deze verkiezing vrijwilligers voordragen. Uit deze aanmeldingen hebben wij 10 vrijwilligers genomineerd die we op de nieuwjaarsreceptie bekend hebben gemaakt. Deze 10 genomineerden willen we graag aan jullie voorstellen. In de komende weken zullen we in een aantal nieuwsberichten per keer 2 vrijwilligers aan jullie voorstellen. Daarna kan er gestemd worden op de voor jou ‘vrijwilliger van het seizoen’. Op de vrijwilligers-bedankavond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. We hopen dat jullie onze vrijwilligers net zo dankbaar zijn als wij en allemaal gaan stemmen!

Bij deze de volgende 2 genomineerden, Marianne van der Stappen en Jos van Bommel:

Marianne van der Stappen

Ik ben Marianne van der Stappen, getrouwd met Jan Smits en moeder van Joey Roy en Mark Smits, die vervelende ‘Smitskes’.
Betrokken bij ASV’33 vanaf dat de oudste 4 jaar werd en die voetbalt op dit moment nog steeds in het 4de.
Tot aug 2015 door mijn werkzaamheden altijd verhinderd geweest om vrijwilligerswerk te doen bij ASV’33 omdat ik geregeld in het buitenland was.

Wel ben ik al meer dan 15 jaar vrijwilliger bij jongerenwerk Cendra en nu ook in mijn dagelijkse werk als bewindvoerder heb ik veel te maken met jongeren.

In aug 2015 ben ik begonnen als secretaris nadat Reno Renders gestopt was en vanaf feb 2018 ben ik penningmeester. Samen met een commissie bestaande uit 4 personen verzorgen we de financiën van ASV’33, zodat we ieder seizoen inzichtelijke jaarcijfers kunnen overleggen. Denk daarbij aan de contributie innen, financiële administratie en BTW. Penningmeester is ook onderdeel van het dagelijkse bestuur en het bestuur.

Jos van Bommel

Wat leuk dat ik tot 1 van de 10 genomineerden behoor. Ik ben Jos van Bommel, 30 jaar oud en woon in Aarle-Rixtel. Ik werk als postbezorger bij Postnl en bij het bedrijf Dutch Expat Shop gelegen in Aarle-Rixtel.

Inmiddels ben ik al zo’n 20 jaar lid van Asv’33. Daarvan zo’n 16 jaar gevoetbald totdat een blessure me dwong om te stoppen. Ik ben daarna verder gegaan als assistent leider van het 5de( inmiddels het 6de).

Ook doe ik al een aantal jaren mee assisteren met de jeugdtrainingen, met de E begonnen en dit jaar de A1 samen met de A2. Dat is 2x in de week trainen en op zaterdag wedstrijd. Het is belangrijk dat er nog vrijwilligers zijn die dit willen doen zodat de jeugd kan blijven voetballen.

De 10 genomineerden van dit seizoen:

  • Ralf Migchels
  • Raymond Disco
  • Adrie van der Vleuten
  • Erik Nooijen
  • Marianne van der Stappen
  • Jos van Bommel
  • Pierre Driessen
  • Adri van Rosmalen
  • Remco Manders
  • Erwin van Dijk