ASV'33 Logo

Zondag feestelijke afsluiting 2e periode

A.s. zondag 8 maart wordt de tweede periode van dit seizoen bij ASV ’33 feestelijk afgesloten. De Helmondse DJ Petertje, onder andere bekend van de schoolfeesten van ‘De Knip’, zorgt voor de live muziek en lichtshow.
De resultaten van de zes seniorenteams, het vrouwenelftal en de veteranen, worden onderling vergeleken. Na diverse wedstrijden (afhankelijk van de afgelastingen) wordt de balans opgemaakt en is duidelijk wie deze tweede periode het beste gepresteerd heeft. De drie beste teams krijgen consumptiebonnen.
Daarnaast wordt van elk seniorenteam ‘de speler van deze tweede periode’ in het zonnetje gezet.

Het feest begint rond 15.30 uur, na afloop van de wedstrijd ASV ’33 – Stiphout Vooruit. Als de wedstrijden a.s. zondag worden afgelast, dan is de feestelijke afsluiting van de 2e periode een week later, op 15 maart.