ASV'33 Logo

Corona update – Sportpark gesloten tot 6 april

Update 15 maart: Er zijn vandaag nieuwe maatregelen aangekondigd. Alle sportparken blijven gesloten tot 6 april.


Er zijn vandaag (12 maart) nieuwe maatregelen aangekondigd door onze regering omtrent de bestrijding van het coronavirus. De KNVB heeft deze maatregelen overgenomen en alle wedstrijden tot 1 april afgelast. Lees hier het bericht van de KNVB.

De KNVB adviseert de amateurverenigingen om geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren in deze periode.

Zoals eerder al gecommuniceerd volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de KNVB. Daarom heeft het bestuur besloten om alle activiteiten inclusief trainingen tot 1 april te annuleren en ons sportpark is dan ook tot 1 april gesloten.

Bestuur ASV’33