ASV'33 Logo

Gevolgen coronacrisis voor ASV’33

Zoals reeds bekend heeft de KNVB ivm het coranavirus besloten dat de amateurcompetities niet meer hervat worden en er geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Daarnaast mag er ook niet getraind worden en is het sportpark van ASV’33 gesloten.

We hebben in verband met het coronavirus moeten besluiten om alle geplande activiteiten inclusief de vrijwilligers bedank avond en de thuis toernooien te annuleren. Alleen het jeugd voetbalkamp in het weekend van 19 juni gaat vooralsnog door.

We houden uiteraard de berichtgeving goed in de gaten en in het geval dat deze het toestaat willen we in de weekenden in de maand Juni activiteiten organiseren voor de jeugd en senioren zodat we het seizoen hopelijk met zijn allen goed af kunnen sluiten. We houden jullie hiervan op de hoogte

Tot slot wil het bestuur van ASV’33 via deze weg iedereen sterkte en gezondheid toe wensen. We hopen dat we elkaar snel weer kunnen zien op ons sportpark.

Als er vragen zijn neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar info@asv33.nl

 

Bestuur ASV’33