ASV'33 Logo

Dames ASV’33 zijn op zoek naar jou!

Heb je altijd al deel willen nemen aan een teamsport met een gezellig team? Ben je erg benieuwd of jij je voetbalkwaliteiten (nog verder) kan ontwikkelen? Of heb je wellicht nog steeds spijt dat je veel te vroeg je voetbalschoenen aan de wilgen hebt gehangen? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wat hebben we jou te bieden?

Wij zijn een sportief, gezellig  en fanatiek damesteam. Op zondag komen wij uit in de 5e klasse waarbij wij tegen diverse teams uit de regio voetballen. Trainen doen wij één keer in de week met twee enthousiaste trainers, maar is er ook de mogelijkheid om twee keer te trainen.

En dat is nog niet alles! Buiten het voetballen zijn wij een team dat gezelligheid erg belangrijk vindt. Een vrijblijvend drankje na de wedstrijd, meedoen aan een toernooi of het organiseren van diverse activiteiten hoort ook bij ons damesteam.

Interesse?

Om dit enthousiaste team compleet te maken zijn wij nog op zoek naar Dames vanaf 15 jaar. Normaal gesproken zouden we jullie graag uitnodigen om eens mee te komen trainen of om gezellig naar een wedstrijd te komen kijken om de sfeer te proeven en om te kijken of wij hetgeen zijn wat jij zoekt. Helaas is dat door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Maar de uitnodiging staat bij deze voor het moment dat het weer mogelijk is!

Heb je interesse of vragen? Neem dan (graag vóór 1 juni) contact op met Erik Nooijen (coördinator vrouwen) op mobielnummer: (06) 10 52 86 64 of via e-mail: enooijen@hotmail.com