ASV'33 Logo

seizoenopening 22 augustus

Zaterdag 22 augustus vindt op sportpark De Hut de opening plaats van het seizoen 2020-2021. Voor alle jeugd- en seniorenteams zijn er dan diverse activiteiten, waaronder voetballen, doelschieten en penalty schieten.

Uiteraard gelden hierbij de richtlijnen van het RIVM m.b.t. COVID-19. Dit betekent onder andere: bij gezondheidsklachten thuisblijven, 1½ meter afstand houden, geen handen schudden, drukte vermijden, vaak handen wassen en looproutes in en buiten de kantine volgen. Om ieders gezondheid en veiligheid te waarborgen is het belangrijk deze afspraken na te komen. Ook willen we dat het sportpark en de kantine de rest van het seizoen open blijven en dat boetes worden voorkomen. Spreek elkaar dus aan als de afspraken niet worden nageleefd.

Het is de bedoeling dat alle spelers, trainers en leiders aanwezig zijn, zodat elk team compleet aan het nieuwe seizoen begint. Ook worden op deze dag alle teamfoto’s gemaakt en worden aan alle jeugdteams de shirts, ballen, waterzak, enz. uitgedeeld.

 

Globaal ziet het programma er als volgt uit:

Globaal ziet het programma er als volgt uit:

10.00 – 12.00 uur:   mini’s, JO8- en JO9-

12.00 – 14.00 uur:   JO11-, JO12- en JO13-

14.00 – 16.00 uur:   JO14-, JO15-, JO17- en JO19-

16.00 – 18.00 uur:   alle seniorenteams (1e t/m 7e elftal, de vrouwen en de veteranen)

Het volledige programma voor deze dag, met de exacte tijden, staat in de agenda!