ASV'33 Logo

We gaan weer deelnemen aan de grote club actie

We leven in een wel hele bijzondere tijd, privé maar ook als voetbalvereniging. De gevolgen van de corona-crisis ervaren we nog elke dag. Alles is plots anders en niet meer vanzelfsprekend.

Dat geldt ook voor ASV ’33 waarbij we in de periode van maart tot en met mei volledig ‘stil lagen’ en vanaf juni weer voorzichtig vooruit kunnen kijken. Zowel sportief als financieel pakken we als vereniging de draad weer (voorzichtig) op.

In 2019 hebben we voor de 1e keer op de vernieuwde wijze deelgenomen aan de Grote Clubactie. Dit was een groot succes. Met dank aan de vele lotenverkopers en de kopers van de superloten hebben we in 2019 een heel mooi bedrag opgehaald.

Op zaterdag 19 september aanstaande start de vernieuwde en corona-proof Grote Clubactie 2020. ASV ‘33 is weer van de partij en we hopen dat iedereen binnen de vereniging en die ons een warm hart toedragen ons wil steunen in deze bijzondere en moeilijke tijden door zoveel mogelijk loten te verkopen.

Dit jaar kunnen zowel loten als superloten ook digitaal verkocht worden en er zijn duidelijke richtlijnen voor als je met verkoopboekjes langs de deur wilt bij buren, vrienden, opa en oma, vader en moeder. We zijn ons nu aan het voorbereiden om ook dit jaar aan de Grote Club Actie tot een succes te maken. Natuurlijk alles veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Noteer alvast de startdatum voor de verkoop van de loten:
Zaterdag 19 en zondag 20 september. Publicaties en informatie volgt zo snel mogelijk.

Wij hopen op een geweldig resultaat in het belang van onze vereniging, jouw club ASV ’33.
Jouw inzet is goud waard! Zeker in deze bijzondere periode van corona.

Met vriendelijke groet,
Gerjan Beniers
vrijwilligerscommissie@asv33.nl
06-15965405