ASV'33 Logo

Wel voetballen, geen feestavond

Vanwege de  recente toename van het aantal Coronabesmettingen is de feestavond voor alle ASV-leden, op zaterdag 22 augustus, afgelast. Het dagprogramma, met voetbalwedstrijden voor alle jeugd- en seniorenteams, gaat wel door.

Uiteraard gelden hierbij de richtlijnen van het RIVM m.b.t. COVID-19. Dit betekent onder andere: bij gezondheidsklachten thuisblijven, 1½ meter afstand houden, geen handen schudden, drukte vermijden, vaak handen wassen en looproutes in en buiten de kantine volgen. Om ieders gezondheid en veiligheid te waarborgen is het belangrijk deze afspraken na te komen. Ook willen we dat het sportpark en de kantine de rest van het seizoen open blijven en dat boetes worden voorkomen. Spreek elkaar dus aan als de afspraken niet worden nageleefd.

Alle spelers (jeugd en senioren) komen in voetbalkleding naar het sportpark en nemen een eigen bidon mee. De jeugdteams kunnen na afloop normaal douchen. De senioren dienen dit te doen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Het is de bedoeling dat alle spelers, trainers en leiders aanwezig zijn, zodat elk team compleet aan het nieuwe seizoen begint. Ook worden op deze dag alle teamfoto’s gemaakt en worden aan alle jeugdteams de shirts, ballen, waterzak, enz. uitgedeeld.

Op de website staat (onder ‘agenda’) het volledige programma voor deze dag!