ASV'33 Logo

Nieuwe sponsors bij 4e elftal ASV’33

Met ingang van dit seizoen heeft A.S.V.’33 een extra seniorenelftal en hoe mooi is het dan als er jongens uit dit nieuwe elftal op staan en zich met hun eigen bedrijf als shirtsponsor binden aan dit team. A.S.V.’33 is dan ook verheugd om te kunnen melden dat Sem Roijackers (Sem’s Sites) en Martijn Huibers (M. Huibers Metselwerken) de trotse shirtsponsors van het 4e elftal zijn geworden.

Daarnaast heeft het team ook gezorgd voor nieuwe trainingsjassen, waarbij Martijn Huibers (M. Huibers Metselwerken) en John van Hout (Van Hout & Zo B.V) hebben gekozen voor een naamsvermelding op deze jassen.

Afgelopen week zijn de sponsorovereenkomsten ondertekend, waardoor zij zich de komende 3 seizoenen aan A.S.V.’33 als sponsor hebben verbonden. A.S.V.’33 dankt Sem’s Sites, M. Huibers Metselwerken en Van Hout & Zo B.V. hartelijk voor deze mooie ondersteuning!

Huibers_Desitevoorjou_ondertekening

ASV'33 4e elftal