ASV'33 Logo

Grote Club Actie succesvol !

Op 9 december 2020 zijn de prijzen getrokken voor de verkoop van de loten voor de Grote Club Actie. Nadat we in 2019 voor de eerste keer weer ‘groots’ hadden meegedaan waren we benieuwd of we in deze corona-periode ook weer zo’n mooi resultaat konden neerzetten.

Dat is ons gelukt met inzet van heel veel leden hebben we de doelstelling om 2.000 euro op te halen gerealiseerd. Op basis van het beschikbare overzicht het volgende:

• we zitten nu op € 2078,–
• hiervan is € 1025,- opgehaald via de eenmalige machtigingen = 427 loten
• zijn er 148 loten online verkocht = € 355
• zijn er 6 superloten verkocht = € 720 euro

Wat opviel en wat veel waardering verdient is het volgende:
1. De jeugdleden zijn weer zeer actief geweest waarbij er bij alle jeugdteams loten zijn verkocht. Complimenten ook aan JO19 die met elkaar 19 loten wisten te verkopen.
2. Zes jeugdleden heb een speciale oorkonde ontvangen van de organisatie van de Grote Club Actie omdat ze meer dan 20 loten hebben verkocht: Dit zijn Finnan van de Ven, Levi Schoonings, Max Daniels, Mika Manusev, Stijn Manders, Sven van Diepen en Rivano Netten.
3. Goed om te zien dat bijna alle seniorenteams een superlot hebben verkocht, waarbij er door het 3e en 5e elftal prijzen zijn gewonnen
4. Er waren drie teams die fantastisch veel loten hebben verkocht;

a. JO9-2 met 106 loten
b. JO8-2 met 92 loten
c. JO14-1 ook met 92 loten

5. Daarnaast hadden we enkele jeugdleden die super hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk loten verkocht te krijgen. Deze winnaars ontvangen in januari een tegoedbon/waardebon van Sportshop Laarbeek waarmee ze dan een prijs naar eigen inzicht kunnen uitzoeken.

De winnende jeugdleden zijn:
1e prijs: Sven van Diepen met 52 loten
2e prijs: Stijn Manders met 44 loten
3e prijs: Max Daniels met 33 loten

Het bestuur van ASV ’33 dankt hierbij alle lotenverkopers voor hun actieve inzet en het mooie resultaat dat is behaald met de Grote Club Actie 2020.