ASV'33 Logo

Ook in 2021 helaas geen voetbalkamp i.v.m. coronavirus

De organisatie van het voetbalkamp heeft helaas moeten besluiten om het kamp af te lassen. Hoewel het kamp gepland staat in juni moeten er de komende periode voorbereidingen getroffen gaan worden. Vanwege alle onzekerheid is daarom besloten het kamp te annuleren.
Het is helaas niet haalbaar om in een 1,5 meter samenleving een kamp te organiseren. We zitten een heel weekend met elkaar in een kamphuis en daarbinnen is het niet altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren. We willen geen onnodige risico lopen met de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers.
Wij hopen volgend jaar weer een leuk kamp neer te mogen zetten. Dit weekend staat gepland van 24 juni t/m 26 juni 2022.

Namens de voetbalkamporganisatie,

Marjolein Smulders