ASV'33 Logo

Alternatief programma jeugd

Zoals wellicht bekend is de KNVB voornemens om, zodra de coronaregels dit toelaten, te starten met een nieuw opgezette regiocup. Dit zijn korte competities met een beperkt aantal teams, zoveel mogelijk op korte afstand en gelijkwaardig niveau. Aangezien het nog onduidelijk is of en wanneer hiermee gestart kan worden, hebben we vanuit de commissie voetbalzaken jeugd besloten toch alvast een alternatief programma op te starten. Mocht de regiocup kunnen starten, dan komt het resterende programma uiteraard te vervallen.

Vanwege het succes van de onderlinge competitie die enkele weken geleden is geëindigd, hebben we een vergelijkbare nieuwe opzet gemaakt gericht op de samenstelling van de leeftijdscategorieën van volgend seizoen.

De speeldata zijn:
24 april
1 mei
8 mei
22 mei
29 mei
5 juni

De teamindelingen en speeltijden zijn hieronder te vinden (Let op: het gaat om de leeftijdscategorie van komend seizoen):

JO8 tm JO9
Mix JO 8 + JO 9 – teams
Mix JO 8 + JO 9 – programma

JO10 tm JO11
Mix JO 10 + JO 11 – teams
Mix JO 10 + JO 11 – programma

JO13
Mix JO 13 – teams
Mix JO 13 – programma

JO15
Mix JO 15 – teams
Mix JO 15 – programma

JO17 en JO19 volgen een alternatief programma.