ASV'33 Logo

Wij presenteren ons nieuwe tenue: historie en toekomst komen samen

Vol trots presenteert ASV’33 in samenwerking met Sportshop Laarbeek, JAKO en Een Hoop Job Footballkit designs het nieuwe teamtenue.

Afgelopen seizoen hebben we in nauwe samenwerking met eerdergenoemde bedrijven diverse ontwerpen de revue laten passeren om uiteindelijk te komen tot een herkenbare, frisse uitstraling van onze teamkleding. Hierbij hebben we aandacht gegeven aan de identiteit van ASV’33, door o.a. een subtiele verwijzing in de kraag naar ons oprichtingsjaar, een krachtigere, stoere vormgeving van
ons thuisshirt met zwarte randaccenten om de rode banen en aan de onderzijde van het shirt, alsmede nieuwe kousen met een knipoog naar het verleden. Vroeger speelde ASV’33 namelijk ook in rood-wit gestreepte kousen.

Voor wat betreft het uittenue hebben we inspiratie gezocht in de vlag van Aarle-Rixtel. Dat wil zeggen: de vlag die op 27 december 1973 bij Raadsbesluit werd vastgesteld als gemeentelijke vlag van destijds de gemeente Aarle-Rixtel. Het blauw en rood uit deze vlag is verwerkt in het tenue. Daarbij loopt de rood-witte baan met daarin opgenomen ons logo over de hartstreek.

Vanaf komend seizoen zullen we het thuistenue langzaam gaan introduceren bij diverse elftallen. Dit zal als eerste gebeuren bij de elftallen, waar de shirtsponsoring eindigt of wordt vernieuwd. Het
uittenue wordt vooralsnog alleen door ons selectie-elftal (1 e en 2 e ) gebruikt.

ASV’33 dankt alle sponsoren, die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van dit tenue. Mocht u interesse hebben in de shirtsponsoring van dit prachtige shirt, neem dan contact op met de commissie sponsoring via sponsoring@asv33.nl


De vlag van Aarle-Rixtel

Thijs-Design  Sportshop Laarbeek