ASV'33 Logo

Joery Driessen nieuwe secretaris ASV’33

Wij zijn erg verheugd te kunnen melden dat Joery Driessen de nieuwe secretaris van ASV’33 is.

Met de komst van Joery is de langlopende vacature van secretaris weer ingevuld. Daarnaast zorgt Joery met zijn 23 jaar voor nieuwe energie, nieuwe inzichten en voor een aanzienlijke verjonging van de gemiddelde leeftijd van ons bestuur :).

Wij willen Joery ontzettend veel plezier en succes wensen in zijn nieuwe functie. Joery stelt zich hieronder zelf even voor.

Bestuur ASV’33

Mijn naam is Joery Driessen, 23 jaar en woonachtig in Beek en Donk en vanaf dit moment de nieuwe secretaris in het bestuur van ASV 33. Als speler van het 6e elftal ben ik wekelijks te vinden op de club en natuurlijk voor een drankje achteraf in de kantine.

Vanuit mijn arbeidsverleden heb ik ervaring in de werkzaamheden als secretaris, en om op deze manier de club te ondersteunen is voor mij een eer. De bedoeling is om deze functie voor een lange termijn te vervullen.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn die je met mij wilt bespreken? Mail dan even naar secretariaat@asv33.nl.