ASV'33 Logo

Wedstrijdverslag ASV’33 – SPV 1-6

ASV ’33 verliest kansloos van SPV

In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen leed ASV ’33 een forse nederlaag tegen SPV. Mede hierdoor staan de roodwitten na twee competitieronden, op doelsaldo, op de laatste plaats.

De bezoekers uit Vlierden kwamen fel uit de startblokken. Binnen een minuut leverde dat al meteen een kans op, maar de bal werd naast geschoten. Tien minuten later was het weer bijna raak, maar ook nu ging de bal net naast het doel.
SPV was sterker dan de thuisclub en de spelers wisten elkaar beter te vinden. Na 20 minuten spelen belandde de bal, na een aanval van SPV, op de paal. In de 28e minuut kwamen de bezoekers verdient op voorsprong. Loek van Duursen rondde een aanval over links af met een prachtige volley: 0-1.
Twee minuten later kwam ASV ’33 weer op gelijke hoogte. De keeper van SPV beoordeelde een lange pass verkeerd en kon alleen door een overtreding Stijn Kersjes het scoren beletten. De daaropvolgende penalty werd benut door Thomas Fritsen.
Toch namen de bezoekers vijf minuten later alweer de leiding. Een voorzet vanaf links werd door Ron Verlijsdonk simpel afgerond: 1-2. Vlak voor rust vergrootte SPV de marge door een doelpunt van Leon Swinkels.

Ook in de tweede helft was SPV de bovenliggende partij. Dat leverde al snel resultaat op. In de 54e minuut werd een vrije trap van de bezoekers doorgekopt en met het hoofd afgerond door Luuk van Bree. Hiermee was de wedstrijd in feite gespeeld. SPV nam wat gas terug en ASV ’33 was niet bij machte iets terug te doen. De thuisploeg slaagde er niet in om ook maar één kans te creëren.
In de slotfase wist SPV nog twee keer te scoren via Bram Rijnders. Met een 1-6 nederlaag dropen de spelers van de thuisclub letterlijk en figuurlijk af naar de kleedkamer.

Komende zondag krijgt ASV ’33 de mogelijkheid zich te revancheren voor deze slechte wedstrijd. De roodwitten spelen dan wederom thuis om 14.30 uur, nu tegen Brandevoort.

De opstelling:
Martijn Verbakel; Erwin van Dijk, Bart Vermeulen, Jelle Rietberg, Luc Bankers; Robbert Roche, Thomas Fritsen, Owen Bosvelt; Teun de Koning (54e min. Pim Dubois), Stijn Kersjes (60e min. Teun Duijmelinck), Lucas van de Ven.