ASV'33 Logo

Wedstrijdverslag ASV’33 – sv Brandevoort 0-0

ASV ’33 pakt eerste punt

Na twee nederlagen heeft ASV ’33 het eerste punt van deze competitie binnen, dankzij een gelijkspel tegen Brandevoort.

In de eerste helft speelde de wedstrijd zich vooral af op het middenveld. Beide ploegen waren gelijkwaardig, speelden redelijk, maar wisten geen groot gevaar te stichten.
Pas halverwege de eerste helft ontstond het eerste kansje van de wedstrijd. Na een goed lopende aanval van de thuisploeg legde Pim Dubois de bal af op Stijn Kersjes. Diens schot van zo’n 20 meter ging echter net naast de kruising. Een minuut later werd de bal, na een corner van ASV ’33, door Erwin van Dijk in kansrijke positie over gekopt. In het restant van de eerste helft wisten geen van beide teams kansen te creêren.

Ook in de tweede helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Zowel de thuisploeg als de bezoekers combineerden redelijk goed, maar in de eindfase ontbrak vaak de nauwkeurigheid. Daardoor hadden beide keepers het relatief rustig.
In de 64e minuut kreeg ASV ’33 wel een goede kans na een prima aanval over links. De inzet van Owen Bosvelt ging echter naast.
Een kwartier voor tijd kregen de bezoekers de, tot dan toe, grootste kans van de wedstrijd. Na een snelle uitbraak werd de bal echter voorlangs geschoten.
Even later kreeg invaller Bram Vlemmings, na een verre inworp van de thuisploeg, de kans om uit te halen, maar zijn schot werd geblokt.
In de slotfase drong Brandevoort nog wel sterk aan, maar verder dan enkele corners kwamen zij niet. In de slotseconden kregen de bezoekers echter nog een aardige kans om toch nog de overwinning te behalen, maar tot opluchting van spelers en publiek van de thuisclub, ging de inzet net naast de paal.

Al met al heeft ASV ’33 zich goed hersteld, na de forse nederlaag van vorige week. Komende zondag spelen de roodwitten in Bakel tegen Bavos.

De opstelling:
Martijn Verbakel; Erwin van Dijk, Bart Vermeulen, Leon van Geel, Luc Bankers (19e min. Camiel van de Ven); Robbert Roche, Thomas Fritsen, Owen Bosvelt; Stijn Kersjes, Pim Dubois, Teun de Koning (75e min. Bram Vlemmings)