ASV'33 Logo

Algemene ledenvergadering maandag 1 november

Maandag 1 november om 20.00 uur is de algemene ledenvergadering over het seizoen 2020-2021, voor alle leden vanaf 18 jaar. Gelukkig kan dit weer gewoon in de kantine. De vorige jaarvergadering vond, na maanden uitstel, plaats op 26 april en was noodgedwongen online.

Een persoonlijke uitnodiging volgt via e-mail. Daarbij wordt het jaarboek 2020-2021 als bijlage toegevoegd. Hierin staan de agenda voor de algemene ledenvergadering, het algemene jaarverslag en het jaarverslag van de veteranen. Het jaarboek staat ook op deze site, lees het hier.

Degenen die graag vooraf inzage willen in de financiën, krijgen hiervoor de gelegenheid op zondag 31 oktober, tussen 10.00 en 14.00 uur.

Leden die verhinderd zijn kunnen zich afmelden via secretariaat@asv33.nl

Tot ziens!

Bestuur ASV ’33