ASV'33 Logo

Sint en pieten bij ASV ’33

Zaterdagochtend 27 november werden alle mini’s, JO8 en JO9 van voetbalclub ASV’33, in totaal zo’n 60 kinderen, verwacht op het sportpark voor een Sinterklaas spellencircuit. Wat zou er gaan gebeuren, wat zouden we moeten doen en zou er misschien ook een Zwarte Piet aanwezig zijn…?

Nadat de kinderen allemaal overgedragen waren door de ouders aan de trainers kwam daar ineens Sinterklaas met 5 pieten naar buiten. Sinterklaas had gehoord van het spellen circuit en wilde dit niet voorbij laten gaan zonder een bezoek. De Sint kwam niet alleen kijken maar had ook, samen met hoofd Piet, een Sinterklaasquiz voorbereid. Ieder team kon om de beurt langsgaan bij Sinterklaas om samen even te praten en de vragen van de quiz te beantwoorden. Buiten stonden de verschillende spellen opgesteld als cadeautje schieten, dribbelende pakjes estafette en de bal in de juiste hoek plaatsen zonder de pakjes te raken. Na anderhalf uur actief en aandachtig samen met de pieten de spellen doen kregen alle kinderen van Sinterklaas nog een klein pakje en werd er per team nog een extra cadeautje voor de winnaar uitgereikt. Hierna rende de kinderen enthousiast weer naar de ouders om alle verhalen over de ochtend te vertellen.