ASV'33 Logo

Update corona protocol – Kantine en kleedlokalen tot aan winterstop gesloten

Protocol ASV ’33 m.b.t. corona

Hierbij een update van de coronamaatregelen per 8 december!

Om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere druk op de zorg te voorkomen, gelden strengere maatregelen. Deze hebben gevolgen voor de voetbalsport en dus ook voor onze vereniging.

Sportaccommodaties moeten tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. Trainen in de avonduren kan dus niet, overdag mag dit wel. De wedstrijden voor de jeugd (op zaterdag) en de senioren (op zondag) kunnen wel doorgaan. Dit geldt niet voor het eerste en tweede elftal. De KNVB heeft de competities in de A-categorie tot de winterstop stilgelegd.

Publiek is niet toegestaan en binnen gelden strikte regels, zoals beperkt aantal bezoekers (afhankelijk van aantal vierkante meters), coronatoegangsbewijs tonen, mondkapje en 1 ½ meter afstand houden. Mede daarom is besloten om de kantine en de kleedaccommodatie tot en met de winterstop (23 dec) gesloten te houden. Spelers kleden zich thuis om en gaan direct na de wedstrijd (of training) weer naar huis. Alleen de leiders/trainers betreden de kleedaccommodatie om ballen, shirtjes, waterzak e.d. te pakken.

Voor alles geldt dat we een beroep doen op ieders gezond verstand. Houd de 1,5 meter regel afstand in acht! Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Als je positief getest bent en/of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

We vragen hiervoor ieders begrip en doen een beroep op iedereen om deze regels na te leven.