ASV'33 Logo

Wij zoeken barpersoneel voor onze kantine

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben stoppen Mark en Yvette binnenkort met het beheer van de kantine. Het is voor hen niet meer te combineren met hun huidige werk. Het liefst hebben we weer een nieuw echtpaar in de kantine, maar daarvoor zijn op dit moment geen kandidaten beschikbaar.

Daarom zijn we bezig met een nieuwe constructie: een commissie gaat als management fungeren. Zij regelen de inkopen, indeling bardiensten, poetsen, enz. Betaalde krachten gaan bardiensten draaien.

We zijn daarom op zoek naar mensen, die een of twee keer per maand op zaterdagmorgen, zaterdagmiddag, zondagmorgen of zondagmiddag bardienst willen doen. Hier zal een vaste vergoeding tegenover staan en uiteraard kunnen zij zelf hun voorkeur voor bepaalde tijdstippen aangeven. Enige horeca-ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. Er hebben zich inmiddels al een aantal mensen gemeld, maar we zoeken nog naar meer personen.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Maarten Raaijmakers: 06-11323258